Albums

Albums

 

SYDOW SANGE

2018

 

Sydow Sange udgives både som noder og digitalt musikalbum, indspillet af duoen BengtssonSydow, i nye enkle arrangementer for vokal og klaver.

 

Sydow Sange er udvalgt på tværs af tidligere udgivelser, fra debuten Glimtvis (1998), Brødrene Gedicht (2000) over Halvvejs til Halfdan (2002) og RimeDjævelen (2004), samt Vilde Gnister (2017) med tekster af bla. Tom Kristensen, Rune T. Kidde, Halfdan Rasmussen, H. C. Andersen og Sophus Claussen samt ikke tidligere udgivet materiale, bla. nye salmer til tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen.

 

 

SYDOW SANGE på iTunes // på Spotify

 

Mere Info

VILDE BRØDRE

2017

 

VILDE BRØDRE er en audio-biografisk musikalbum med digte af Sophus Claussen og sange af Carl Nielsen fortolket af BengtssonSydow.

Det er elektro. Det er rock. Det er røvballe. Det er folk. Det er dansk sangskat. Det er lyrik. Det er nationalklenodier. Det er chillet. Det er højspændt. Det er iorden.

 

 

VILDE BRØDRE på iTunes // på Spotify

 

 

HOLBERG – TIL TIDEN

2014

 

Komponist Hans Sydow har komponeret, programmeeret og designet lydsiden til lydtableauerne, med udgangspunkt i historisk viden om Ludvig Holbergs forhold til musik. Ulle Bjørn Bengtsson har co-komponeret og reciterer, rapper, synger og spiller guitar. Det er BengtssonSydow. Bag det hele ligger et udvalg af hele Holbergs forfatterskab, redigeret af Teatermuseet i Hofteatrets direktør, Peter Christensen Teilmann.

 

De ti lydtableauer med tilhørende tekster er udgivet som cd-bog.

 

 

HOLBERG – TIL TIDEN på iTunes // på Spotify

RIME-DJÆVELEN

2004

 

Stærke og mestendels ukendte digte af H. C. Andersen kompromisløst sat i lyd og udtrykt i sang og recitation på håndholdt båndoptager og sprød membran, akkompagneret af strygere, klarinet, synthesizere og elektroniske beats.

 

Sangene med tilhørende tekster er udgivet som cd-bog.

 

 

RIME-DJÆVELEN på iTunes // på Spotify

GLIMTVIS

1998

 

Det anmelderroste album med fortolkninger af Tom Kristensen digte af BengtssonSydow.

Originale kompositioner og arrangementer, upoleret sang og Tom Kristensens egen stemme giver et stemningsfyldt og ekspressivt udtryk i en blanding af visetradition, jazzballader, breakbeats og dadaisme.

 

 

GLIMTVIS på iTunes // på Spotify