Sydow Sange

Sydow Sange

af BengtssonSydow


Sydow Sange udgives både som noder og digitalt musikalbum, indspillet af duoen BengtssonSydow, i nye enkle arrangementer  for vokal og klaver. Målet med noder og album er at udbrede kendskabet til sangene og give dem et folkeligt liv ved fællessang. Spred gerne det musikalske budskab og spil Sydow Sange på livet løs!


Sydow Sange på iTunes // på Spotify

SYDOW SANGE · ForordSydow Sange er udvalgt på tværs af tidligere udgivelser, fra debuten Glimtvis (1998), Brødrene Gedicht (2000) over Halvvejs til Halfdan (2002) og RimeDjævelen (2004), samt Vilde Gnister (2017) med tekster af bla. Tom Kristensen, Rune T. Kidde, Halfdan Rasmussen, H. C. Andersen og Sophus Claussen samt ikke tidligere udgivet materiale, bla. nye salmer til tekst af Lisbeth Smedegaard Andersen. Alle tekster anvendes med tilladelse fra forfattere eller arvinger, som har bakket op om projektet.


Sydow Sange ville dog ikke være et BengtssonSydow album hvis ikke der var en undtagelse fra reglen, så udover de 20 sange rummer albummet også præludiet Skagensvals og postludiet Græs, som begge er instrumentale kompositioner. Sangene C-song, Snevejr og  Et jordbær vil nok heller ikke slå an som fællessange. Men fælles for alle kompositioner er den enkelhed, der præger den gode melodi til fællessang.


Sydow Sange er indspillet og produceret af BengtssonSydow og Boe Larsen i Millfactory (efteråret 2018) og udgivet af Lille Masse & Resonance.dk med støtte fra DMF. BengtssonSydow består af sanger, performer og producer Ulle Bjørn Bengtsson og komponist og lydkunstner Hans Sydow. Skagensvals er indspillet af Hans Sydow på P. S. Krøyers flygel på Skagens Museum (foråret 2018) og Græs for kirkeorgel er indspillet af Hans Sydow i Torrild Kirke (sommeren 2017). Cecilie Gerberg fra teaterforestillingen "TOM – en musikalsk forestilling om en digter" på BaggårdTeatret og Odense Teater (efteråret 2018) medvirker på sangversionen af Græs.


Du kan lytte til sangene på Spotify og det er gratis at downloade noderne til Sydow Sange, men alle værker er tilmeldt KODA og offentlige fremførelser af sangene skal indrapporteres til KODA.

SYDOW SANGE · Kolofon

 

Musik af Hans Sydow

Tekster af Tom Kristensen, Rune T. Kidde, Halfdan Rasmussen, H. C. Andersen, Sophus Claussen, Lisbeth Smedegaard Andersen, Jens August Schade, Hans Peter Rune Hansen, Christina Ann Sydow, Bent Nørgaard og Ulle Bjørn Bengtsson

 

Hans Sydow (Klaver og orgel)

Ulle Bjørn Bengtsson (Vokal og fløjt)

Cecilie Gerberg (Vokal på Græs)

 

Indspillet i Millfactory Studio ved Boe Larsen i efteråret 2018

Præludium – Skagensvals er indspillet på P. S. Krøyers flygel på Skagens Museum i foråret 2018. Postludium – Græs  er indspillet i Torrild Kirke i sommeren 2017.

Mix og master af Boe Larsen i Millfactory i efteråret 2018

Produceret af BengtssonSydow og Boe Larsen

 

Grafisk design af cover af Christina Ann Sydow.

 

Udgivet af

Lille Masse & Resonance.dk

LMRS1801

ISRC: DK-6J2-18-00101(-22)

© 2018 BengtssonSydow

 

Udgivet med støtte fra Dansk Musikforbund (DMF)

 

SYDOW SANGE · Trackliste


Track 1    Præludium – Skagensvals

Track 2    Et mannakorn

Track 3    Bedstefars sang

Track 4    Hvor dog mørket er mægtigt

Track 5    Fanget ind af lyset

Track 6    Glimtvis

Track 7    Et jordbær

Track 8    Igår var hveden moden

Track 9    Nytår

Track 10  Snevejr

Track 11  C-song

Track 12  Frøken Urørlig

Track 13  Forår i Paris

Track 14  Poesien

Track 15  Morgen

Track 16  Trillebørens morgensang

Track 17  Hver morgen når jeg vågner

Track 18  Noget om at være

Track 19  Stilleben

Track 20  Julelyset

Track 21  Græs

Track 22  Postludium – Græs